Routebeschrijving2017-05-21T02:07:36+00:00

Routebeschrijving

Met eigen vervoer vanuit richting Amsterdam, Den Haag/Rotterdam

U volgt de A4 richting Den Haag, Amsterdam. Bij de afslag Hillegom/Nieuw Vennep (A4) volgt u de N 207 richting Hillegom; aan het einde rijdt u bij de stoplichten rechts af de N 208 op richting Hillegom. Daarna rijdt u door tot aan de 1e rotonde, waar u de 1e afslag neemt richting de Hoofdstraat. Bij de 3e straat gaat u rechts de Van Meerbeekstraat in. Bij het gemeentehuis kunt gratis parkeren op het parkeerterrein.

Met eigen vervoer vanuit richting Heemstede

U volgt de N208 richting Lisse. Na passeren van de gemeentegrens neemt u bij 3e rotonde de 2e afslag richting de Hoofdstraat. Bij de 3e straat gaat u rechts de Van Meerbeekstraat in. Bij het gemeentehuis kunt gratis parkeren op het parkeerterrein.

Met eigen vervoer vanuit richting De Zilk

U rijdt richting Hillegom. Bij de rotonde neemt u de 1e afslag richting Lisse. Bij de volgende rotonde neemt u de 2e afslag richting de Hoofdstraat. Bij de 3e straat gaat u rechts de Van Meerbeekstraat in. Bij het gemeentehuis kunt gratis parkeren op het parkeerterrein.

Cookies

We gebruiken cookies om content en mogelijke advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

| Sluiten
Instellingen